schets woonhuis

KOSTELOZE SCHETSOCHTEND

 

 

Om u met ons buro kennis te laten maken en om te laten zien wat wij voor u kunnen doen, bieden wij u een vrijblijvende schetsochtend aan. Deze kan op verzoek online plaats vinden. Op de schetsochtend ruimt een van onze architecten een ochtend voor u in om samen met u een aantal eerste schetsen te maken. Aan het einde van de ochtend heeft u dan een goed idee wat voor een soort huis wij voor u kunnen ontwerpen. Wat u hier wel voor nodig heeft zijn tekeningen van het stuk grond waar u het huis wil laten bouwen. Daarnaast moet u een redelijk idee hebben van uw wensen. U bent na die ochtend vrij om ons een verdere opdracht tot uitwerking te geven of om het bij de eerste schetsen te laten. Dit aanbod geld ook voor verbouwingen.

 

Bel ons op 020 60 60 930 of mail ons op bureau@hh-architecten.nl, zodat wij u vrijblijvend meer over onze aanbieding kunnen vertellen.
Voor meer informatie over online ontwerpopdrachten zie onze pagina overĀ Online ontwerpen.
.
per maand ruimen wij maar een beperkt aantal ochtenden voor dit doel in dus wees er snel bij. wij stellen u graag op de hoogte van onze verdere voorwaarden.
Verified by MonsterInsights