Projecten

Het resultaat van het proces om een huis te ontwerpen is het huis zelf. Welk huis de opdrachtgever past daar moeten we achter zien te komen. Zo zou je dus kunnen zeggen dat waar het huis het resultaat van het ontwerpproces is de opdrachtgever het startpunt van dat proces is. Onze rol verbind deze twee.

Voorbeelden

woonhuizen, Villa`s en interieurs

 

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van villa`s, woonhuizen en interieurs die wij hebben ontworpen. Het resultaat van het ontwerpproces van de architect is het huis zelf. Dat moet bijzonder worden. De opdrachtgever is degene die het huis mooi, prettig, comfortabel en bijzonder moet vinden. Essentieel is ook dat het de opdrachtgever past. Wij zijn architecten die weten hoe een mooi woonhuis te ontwerpen. Dat is de eerste belangrijke vaardigheid die wij hebben. Welk woonhuis de opdrachtgever past daar moeten we achter zien te komen. Elke opdrachtgever is anders in zijn wensen, maar ook anders in zijn benadering.

 

Een van de vaardigheden die wij als Architect ook hebben is het achterhalen wat een opdrachtgever wil en wat hij zoekt in zijn huis. Zo zou je dus kunnen zeggen dat waar het huis het resultaat van het ontwerpproces is de opdrachtgever het startpunt van dat proces is.

achtergevel geschakeld woonhuis Ijburg Amsterdam
Verified by MonsterInsights