voor en achtergevel geschakeld woonhuis Amsterdam

Compleet en van begin tot eind.

 

Ons Bureau beheerst het volledige scala aan ontwerpvaardigheden. We zijn architect, interieurarchitect, doen, als u dat wil, de styling van het huis en ontwerpen uw tuin. Daarnaast organiseren en begeleiden we de bouw en zorgen voor de financiƫle afhandeling met de aannemer.

 

Architectuur en Interieurarchitectuur

Allebei hebben we onze opleiding gehad op de Technische Universiteit in Delft. Daar hebben we Architectuur en Interieurarchitectuur gestudeerd. Na het ontwerpen van meer dan 20 woonhuizen zijn we bedreven geraakt in het combineren van die disciplines. Aan ons bureau zijn daarnaast ook een tuinarchitect en een stylist verbonden. Zodat we het gehele ontwerp van uw woonhuis voor onze rekening kunnen nemen. We stellen er een eer in om gaandeweg de woning aan kwaliteit te laten winnen. Doordat we alle disciplines die met het ontwerpen van een woning te maken hebben in huis hebben zijn de verschillende aspecten van een woningontwerp volkomen op elkaar afgestemd. Vanzelfsprekend beinvloeden interieur, aankleding en Architectuur elkaar. doordat wij alle facetten beheersen buiten we deze wederzijdse afhankelijkheid helemaal uit.

Bouwmanagement.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij het ontwerpen. In ons bedrijfsmatig netwerk bevinden zich o.a. aannemers, meubelmakers, hoveniers, Interieurinrichters, domotica-experts, experts in duurzame energie en stoffeerders. Hierdoor is voor ons mogelijk elke woning zonder zorgen voor u uitgevoerd te krijgen. Als u wil kunt u met minimale praktische bemoeienis op een gegeven moment de sleutel krijgen van uw kant en klare ingerichte huis. Het ontwerp is natuurlijk wel met u besproken, maar met de praktische uitvoering hoeft u zich niet te bemoeien. Dat scheelt u een hoop zorg en spanning. We zijn gespecialiseerd in het gerealiseerd krijgen van onze ontwerpen. We stellen er een eer in om gaandeweg de woning aan kwaliteit te laten winnen. Door onze jarenlange de in de praktijk opgedane kennis van het bouwen zijn wij in staat problemen in de bouw te voorzien en ze op te lossen voordat ze aan het licht treden. Als er dan toch nog problemen ontstaan lossen we die samen met de aannemer voor u op. Meestal heeft u niet eens in de gaten dat er problemen zijn geweest. We durven zonder overdrijven te stellen dat alle huizen die we voor opdrachtgevers hebben laten bouwen zo mooi zijn geworden als het ontwerp waar ze voor kozen.

badkamer geschakeld woonhuis Amsterdam
Verified by MonsterInsights