Marc Heijmerink en Jan Andrè Hoogland

Wie we zijn

Het bureau is op 1 januari 1998 opgericht door Jan-André Hoogland en Marc Heijmerink. We ontwerpen mooie, eigentijdse en gebruiksvriendelijke gebouwen.

 

Zowel Jan-André Hoogland als Marc Heijmerink studeerden architectuur aan de T.U. in Delft. Na hun studie realiseerden beiden als zelfstandig of free-lance architect diverse projecten.

“We ontmoetten elkaar bij Compaan Architecten in Amsterdam en merkten dat onze benadering ten opzichte van architectuur sterk overeenkwam. We besloten onze talenten te bundelen en een nieuw bureau te starten. Naast het streven naar hoge kwaliteit van ons produkt en onze dienstverlening, is plezier in ons werk een voorwaarde voor het bestaan van ons bureau.”

 

Wat we doen

Wij proberen in samenwerking met de opdrachtgever een oplossing te bedenken die recht doet aan datgene wat de opdrachtgever ons meegeeft. Wij hebben ons ontwerpproces zo ingericht dat er maximale invloed van de kant van de opdrachtgever kan zijn. Daarnaast voegen wij onze vakbekwaamheid als architecten toe. Dit resulteert in bijzondere oplossingen, die ook datgene in zich hebben waar de opdrachtgever van te voren om had gevraagd. Tergelijkertijd slagen wij er altijd in om extra kwaliteiten aan een ontwerp toe te voegen.

 

We staan ervoor onze ontwerpen met enthousiasme en vakkennis te maken en denken dat het niet anders kan dan dat er dan iets moois ontstaat.”

keuken levensloop villa

ontwerp interieur Heerenveen

Verified by MonsterInsights