Opbouwen in Amsterdam IJburg

Specialisme: opbouwen en aanbouwen.

 

Het ontwerp voor een opbouw of een aanbouw kan op verschillende manieren vorm krijgen, afhankelijk van de eisen en wensen van de opdrachtgever en de regels die de overheid stelt.
Wij vinden dat de op -of aanbouw zorgvuldig vormgegeven moet worden om extra kwaliteiten aan het bestaande gebouw toe te voegen. Daar staan we voor en daar stoppen we energie in.
Ons plezier is om de op -of aanbouw zo te ontwerpen dat het past bij het bestaande gebouw en dat het geheel een mooie uitstraling heeft.

 

In principe kunnen wij, eventueel in overleg met de welstandscommissie, het ontwerp tot elk niveau uitwerken. Van een simpele aanbouw met schuifpui tot een architectonisch verantwoorde opbouw.
Het interieur kan erbij ontworpen worden, maar het ontwerp kan ook als casco vormgegeven worden.

 

Het realiseren van het ontwerp valt of staat bij de bouwkosten. Bouwkosten zijn sterk onderhevig aan schommelingen van de markt. Aan de hand van een goed uitgewerkt ontwerp kan er in elk geval een goede raming door een aannemer gemaakt worden.

 

Aanbouwen aan woningen kunnen vaak zonder vergunning gebouwd worden. Voor opbouwen geldt dit niet, daar is een bouwvergunning voor nodig. Deze vergunning kunnen we voor u aanvragen.

 

Op de pagina werkwijze kunt u meer lezen over hoe we zo’n proces in gaan.

 

Bel of mail ons op 020 60 60 930 of bureau@HH-architecten.nl zodat wij u vrijblijvend meer over onze manier van werken kunnen vertellen.

Aanbouw in Overveen

Aanbouw in Amsterdam-Noord

Verified by MonsterInsights