keuken levensloop villa

Specialisme: bijzondere woonhuizen en interieurs

 

Het ontwerpen van een huis voor een particulier is, wat ons betreft, een van de mooiste opgaven die er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en laten bouwen van individuele woonhuizen en interieurs. We stellen ons ten doel om unieke en bijzondere huizen voor mensen te realiseren en dat is een vak apart.

 

Een huis laten bouwen is voor een opdrachtgever altijd een bijzondere gebeurtenis. Een gebeurtenis die grote impact kan hebben. Daarnaast vormt het gebouwde huis de achtergrond van een deel uw leven. Om dit positief te laten uitpakken is het belangrijk dat u een goede architect in de hand neemt die weet wat het is om individuele woonhuizen en interieurs te ontwerpen en te laten bouwen.

 

Het resultaat van het proces om een huis te ontwerpen is het huis zelf. Dat moet bijzonder worden. De opdrachtgever is degene die het huis mooi, prettig, comfortabel en bijzonder moet vinden. Essentieel is ook dat het de opdrachtgever past. Hoe we een mooi huis moeten ontwerpen weten we. Welk huis de opdrachtgever past daar moeten we achter zien te komen. Elke opdrachtgever is anders in zijn wensen, maar ook anders in zijn benadering. Een huis ontwerpen is zoeken naar wat een opdrachtgever wil en wat hij zoekt in zijn huis. Zo zou je dus kunnen zeggen dat waar het huis het resultaat van het ontwerpproces is de opdrachtgever het startpunt van dat proces is.

 

We zijn in staat om met unieke oplossingen vorm te geven aan wensen en combinaties van wensen. We doen dat op zo’n manier dat er een bijzonder ontwerp ontstaat. Net zo belangrijk is dat we altijd extra kwaliteiten aan dat ontwerp zullen toevoegen. Kwaliteiten die de opdrachtgever zullen verrassen, zodat hij meer krijgt dan waar hij om vroeg.

 

Op de pagina projecten kunt u links vinden naar woningen die het resultaat zijn van deze processen. Op de pagina werkwijze kunt u meer lezen over hoe we zo’n proces in gaan.

 

Bel of mail ons op 020 60 60 930 of bureau@HH-architecten.nl zodat wij u vrijblijvend meer over onze manier van werken kunnen vertellen.

achtergevel levensloop villa
Verified by MonsterInsights