watergevel modern woonhuis Nieuwkoop

Bouwkosten in de hand houden

We vinden het in de hand houden van de bouwkosten een belangrijke taak van een architect. Het bouwen van een woonhuis kost veel geld en overschrijding van het budget kan veel ellende veroorzaken. Vanaf het eerste contact werken we daarom met ramingen om duidelijkheid te bieden over de verwachten kosten.

Hieronder kunt u zelf vast een indicatie krijgen van de te verwachten bouwkosten. Als u ons een opdracht geeft voor het bouwen van een huis nemen wij vanzelfsprekend die taak op ons en zullen op basis van uw wensen zo precies mogelijk de kosten bepalen. Gedurende het proces blijven we de ontwikkeling van de kosten in de gaten houden, zodat we kunnen ingrijpen als dat nodig mocht zijn.

Bereken hier zelf uw bouwkosten

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u een berekening laten maken voor de indicatie van de bouwkosten van een, door een aannemer te bouwen, huis. Wij maken de berekening op basis van de door u ingevulde antwoorden.

Natuurlijk is deze berekening slechts een indicatie. Om een preciese berekening te maken is een ontwerp van het huis nodig. Toch is de uitkomst een goeie schatting van het bedrag dat u kwijt zal zijn voor de bouw van het huis.

Wilt u meer informatie, of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen neemt u dan contact met ons op via 020-6060930 of via bureau@hh-architecten.nl.

Vul a.u.b. de onderstaande velden in. De met een * aangegeven vragen zijn verplicht.

De bruto hoeveelheid vierkante meters van uw te bouwen huis *

U kunt de oppervlakten van de te bouwen ruimten bij elkaar optellen. Dus een aantal vierkante meters voor de woonkamer, keuken, slaapkamer, wc, hal, gang, etc. De dikte van de wanden hoeft u niet mee te rekenen. U heeft nu het netto aantal m2 uitgerekend. Om het bruto aantal vierkante meters te krijgen moet er u 15% bij op tellen

bouwstijl van uw huis*

afwerking van uw huis*

Provincie waar het huis moet komen *

Email-adres *

Naam

Telefoon

 
 

Verified by MonsterInsights