watergevel Vrijstaand woonhuis Almere

€ 950,- voor een ontwerp.

 

Mogelijk bezoekt u deze site, omdat u op zoek bent naar een architect om een ontwerp voor een huis, aanbouw of interieur te laten maken. Wij bieden u aan om, onder bepaalde voorwaarden, een eerste ontwerp van uw opdracht te maken. De kosten van dit ontwerp zijn slechts €950,-. Wij doen u dit aanbod omdat we u graag met een beperkt financieel risico kennis willen laten maken met ons buro. Wij kunnen u dan laten zien wat voor een ontwerp we voor u zouden maken als u met ons in zee zou gaan. Als u naar aanleiding van het ontwerp besluit om verder met ons te gaan weet u wat het eindresultaat zal zijn van uw en onze inspanningen. Bevalt ons buro of het ontwerp u niet dan bent u vrij om niet met ons verder te gaan.

 

vervolg

 

We doen u dit aanbod omdat we hopen dat u, na het maken van het dit ontwerp, besluit om het ontwerp door ons te laten uitwerken tot een definitief ontwerp, bouwaanvraagtekeningen, bestektekeningen en de werktekeningen waarvan het huis gebouwd kan worden. Ook kunnen we het contact met de aannemer voor onze rekening nemen en beleggen wij bouwvergaderingen om het bouwproces te begeleiden.

Tot nu toe maakte Hoogland & Heijmerink op deze manier meerdere ontwerpen. Alle werden door de opdrachtgevers met enthousiasme ontvangen. Niet alleen waren ze verrast door de verbeelding en presentatie van hun wensen in een ontwerp, maar ook door de prettige manier van samenwerken met een architect.

 

Het ontwerp

 

Het ontwerp dat we voor u zullen maken zal ver uitgewerkt zijn en o.a. bestaan uit;

    een 3-dimensionaal model van het ontwerp,
    de plattegronden van het ontwerp,
    de gevels van het ontwerp,
    een indicatie van de kosten om het ontwerp te realiseren,
    een situatietekening met het ontwerp op het kavel gepositioneerd.

Kijk hier om een voorbeeld te zien hoe zo`n ontwerp er uit zou kunnen zien.

 

werkwijze

 

Om een goed ontwerp te maken dat aansluit bij uw wensen is het belangrijk om te achterhalen wat die wensen zijn. Wij zullen daarvoor een of meer gesprekken met u voeren. Het gaat hierbij om zaken zoals gewenste materialen van onderdelen van het gebouw, hoogtes van ruimtes, aantal ruimtes en de functie van die ruimten. Belangrijk kan ook zijn dat u aangeeft wat de onderlinge verhouding is tussen de kamers. U kunt b.v. aangeven of u een tweede badkamer naast de grootste slaapkamer wil, of u wil een woonkeuken, of een grote woonruimte met het keukenblok in de aangrenzende open keuken. Er zijn vele manieren om een huis in te delen. Het mooie van een huis bouwen met een architect is dat u veel van uw wensen op dit gebied kunt realiseren.

Ook meer immateriele zaken, zoals sfeer, lichtinval en esthetische verwachtingen kunnen in dit gesprek aan bod komen. U kunt als u daar behoefte aan heeft door middel van foto`s die u bij elkaar zoekt aangeven hoe u graag wil dat uw huis er van binnen en van buiten uit komt te zien. Dat kunnen zoveel foto`s zijn als u zelf wilt. Deze foto`s kunnen we dan als leidraad en inspiratie gebruiken voor het ontwerp.

Om goed op uw wensen te kunnen aansluiten is het ook van belang het budget te kennen.

Met de gemeente en de welstand zullen we overleg voeren wat de eisen zijn die zij stellen aan het ontwerp.

Als het u en ons duidelijk is wat u wilt zullen wij het ontwerp maken. U heeft dan een duidelijk beeld welk huis wij als architecten met uw eisen en wensen kunnen realiseren.

 

voorwaarden

 

De voorwaarden voor het laten maken van een ontwerp voor 950 euro zijn projectgebonden, maar in principe geldt de aanbieding voor iedereen die een nieuw -of verbouwopdracht heeft.

In alle gevallen geldt dat:

Als het ontwerp bevalt de opdrachtgever de intentie heeft om ons bureau het ontwerp verder te laten uitwerken.

Een opdrachtgever na het maken van het schetsontwerp altijd kan afzien van verder uitwerking van het ontwerp door ons bureau. Het ontwerp blijft in dat geval echter eigendom van Hoogland | heijmerink Architecten en mag dus niet door een ander bureau worden uitgewerkt om het te laten bouwen. Dit kan in bepaalde gevallen wel worden afgekocht.

Eén van de voorwaarden bij een nieuwbouwopdracht is dat de opdrachtgever eigenaar is van een kavel of een optie heeft op een kavel.

Bij een verbouwing is de hoogte van het bouwbudget meestal een voorwaarde.

 

vrijblijvende kennismaking

 

Wij zijn erg enthousiast over bovenstaande manier van werken, maar kunnen ons voorstellen dat de stap om direct een schetsontwerp te laten maken, toch groot is.
Wij bieden u daarom aan om geheel vrijblijvend op ons bureau of bij u thuis te praten over uw ontwerpopgave en over ons aanbod. Dit kan overdag, ‘s avonds en in het weekend.

 

We kunnen maar een beperkt aantal ontwerpen maken, dus wees er snel bij. Bel ons op 020 60 60 930 zodat wij u meer over onze aanbiedingen en voorwaarden kunnen vertellen.

Villa Abcoude
Verified by MonsterInsights